Meet Maaike Adriaans & LPG Endermologie

Eigenaresse van Figuri & mede eigenaresse van IKXX

“Reeds 15 jaar werk ik met LPG en 11 jaar geleden ben ik zelfstandig verder gegaan onder de naam Figuri. Na de zwangerschap van mijn eerste zoon ben ik in contact gekomen met de behandelingen van LPG en de resultaten van mijn eerste eigen LPG kuur waren op z’n zachts gezegd verbluffend!”

‘Mijn interesse en enthousiasme waren gewekt voor deze geheel natuurlijke behandelmethode en haar mogelijkheden. En alsof het zo moest zijn kreeg ik een aanbod om in het bedrijf te komen werken waar ik de LPG kuren had ondergaan en de mogelijkheid om de opleiding via LPG Benelux te gaan doen en zo zelf mensen te mogen behandelen met de methode en apparaten van LPG. Deze kans heb ik met twee handen aangenomen. In 2008 kreeg ik de kans om in een schoonheidsinstituut in Eindhoven zelfstandig te starten met LPG. Na een paar jaar ben ik verhuisd naar Veldhoven met mijn praktijk en nu ben ik samen met mijn vriendin/compagnon sinds juni 2019 de trotste eigenaresse van IKXX schoonheidsinstituut in het winkelcentrum Terminal M in Meerhoven’.

“We zijn met IKXX uitgebreid naar een mooi concept waar we alles onder 1 dak hebben samengebracht met nog meer kennis en specialismen en zijn we tevens gestart met Eminence Organic Skincare. In de afgelopen 12 jaar is de natuurlijke behandelmethode van LPG Endermologie voor lichaam en gezicht alleen maar groter geworden door alle prachtige resultaten die er mee zijn behaald bij al mijn clienten.”