Fight for natural beauty

Endermologie is de mechanische stimulatie van cellen en maakt het mogelijk de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw te activeren om anti-aging tegen te gaan.

Behandelingen

Ter verbetering van de huid

LPG Alliance Endermologie

Cellulites, verslapte huid, vetophopingen, verklevingen, littekens, slechte doorbloeding, vochtophopingen en vertraagde en verslechterde lymfestroom worden drastisch aangepakt middels de nieuwste techniek van LPG: de Alliance.

Lichaam

  • Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie
  • 3,4 cm minder taille omtrek
  • 67% gladstrijken cellulite
  • 71% verstevigen van de huid

Gezicht

  • Zichtbare resultaten vanaf de 1e sessie
  • 2 keer meer stralende teint
  • 87% gladstrijken rimpels
  • 70% verstevigen van de huid

LPG Veneuze Insufficiëntie

Veneuze Insufficientie ofwel zware en pijnlijke benen, gezwollen enkels, zichtbare aderen. De oorzaak van deze symptomen is vaak een slechte circulatie van het bloed in de aderen.

 

Waarom?

De aderen in de benen brengen bloed terug naar het hart. Ze zijn samengesteld uit klepjes (sluizen) die voorkomen dat het bloed terug naar beneden stroomt. Een verstoring bij deze kleppen veroorzaakt een stagnatie van de bloeddoorstroming. Deze stagnatie wordt tevens verergerd door gebrek aan lichaamsbeweging, overgewicht, hitte en hormonale schommelingen.

Wat doet LPG Alliance?

Uitgevoerd met een gepatenteerd medisch hulpmiddel, mobiliseert Endermologie zacht de weefsels om de veneuze bloedsomloop x 4 en de lymfatische stroom x 3 te stimuleren en daarbij het risico op oedeem te beperken. Deze zeer aangename behandeling biedt onmiddelijk een blijvende verlichting.

LPG voor littekens

Of het nu nieuwe of oude chirurgische of traumatische littekens zijn, ze zorgen voor pijnlijke momenten en wellicht een complex. Naast hun onaantrekkelijke uiterlijk kunnen littekens ook zeer gevoelig blijven en het dagelijks leven verstoren door pijn en functiestoornissen te veroorzaken.

Waarom?

De huid geneest door de productie van collageen in de wond. Zonder hulp, kan dit natuurlijk proces degenereren en een weefselblokkade veroorzaken die de uitwisselingen tussen de cellen verstoort.

Wat doet LPG Alliance?

Endermologie maakt vroege en pijnloze mobilisatie van het litteken mogelijk en stimuleert de stofuitwisselingen, terwijl de ontsteking (indien nog aanwezig) vermindert. Tegelijkertijd stimuleert Endermologie de natuurlijke synthese van collageen en elastine om soepelheid en elasticiteit van de weefsels te herstellen.

Endermologie behandelingen zijn mogelijk op alle soorten littekens, zelfs de meest fragiele (nieuwste, oudste, ontstoken, chirurgische, brandwonden, keizersnede) en kan een nieuwe chirurgische ingreep beperken.

UCW Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling, bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatienten. Wij passen de UCW toe vanwege zijn ontgiftende en afslankende werking. Tjdens de behandeling worden gifstoffen uit het vetweefsel onttrokken en wordt het lymfesysteem gestimuleerd, waardoor meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten.

Als je de vorm van het lichaam belangrijker vindt dan de kilo’s, is de UCW de perfecte keuze! De UCW verwijdert dode huidcellen, ontgift het lichaam, reinigt en verstrakt de huid en garandeert een groot en blijvend centimeter verlies. Tevens worden littekens, striae en cellulites minder zichtbaar.

Multicell Cavitatie

Met cavitatie wordt selectief vet verwijderd. Dit is een bewezen zeer effectieve en veilige oplossing. Met de multicell worden door middel van een handstuk geluidsgolven het lichaam ingestuurd. Door deze geluidsgolven ontstaan er microbubbels tussen de vetcellen die vervolgens bij opgebouwde druk imploderen. Daardoor vormt er zich een wiplash (druk) op de rand van de vetcel waardoor deze vetcel breekt en wordt het vrijgekomen vet op een natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en wordt het vervolgens getransporteerd naar de nieren en lever en verlaat het lichaam door de urine en de ontlasting. Zo voert je lichaam het vet op een 100% natuurlijke lichaamseigen manier af.

Hoe werkt de behandeling?

De behandeling van een probleemzone duurt slechts 30 minuten. Afhankelijk van de hoeveelheid en vastheid van de te behandelen zone kunt u meestal direct al verbetering zien. Voor een optimaal resultaat wordt 1 behandeling per week aanbevolen. Om het natuurlijke proces te ondersteunen wordt u aangeraden om 2 liter water per dag te drinken en genoeg te bewegen.

Anti-aging

100% natuurlijk

Snel resultaat voor de probleemgebieden op je lichaam of het gezicht. De endermologiebehandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel behandeld met een apparaat, de LPG. De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, activeert de huid opnieuw op een natuurlijke en pijnloze manier.

Snel in shape

ook voor de man

Of het nu gaat om leeftijd, levensstijl of erfelijkheid, elke man is anders en heeft specifieke verzorgingsrituelen nodig. Als huid- en slankheidsexpert met meer dan 30 jaar ervaring, stelt Figuri verschillende esthetische en anti-aging oplossingen voor speciaal ontwikkeld voor mannen. Schroom niet. Kom met je vraag of probleem en we bepalen samen de stappen.