Wakker worden op je mooist

De huid is mijn werkterrein! Ongewenste haargroei, couperose, pigment of een onrustige huid is goed te behandelen met IPL (Intens Pulsed Light).

Behandelingen

Speciaal voor jou

IPL Ontharen

Hoe worden de haren met IPL verwijderd
Het IPL-apparaat is geen laser, maar een flitslamp. Deze lamp zet lichtflitsen om in warmte, die via het pigment van het haar bij de haarwortels komt. Omdat de haarwortels door de warmte worden vernietigd, is het haar niet meer in staat terug te groeien. Dit duurt minder dan een seconde, lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om huidveiligheid te garanderen. Haartjes zijn het best te behandelen als er genoeg pigment in het haartje zit en er net een stoppeltje op de huid zichtbaar is. Blonde, grijze, rode en te dunne haren zijn dus ook niet bereikbaar om definitief te verwijderen. Wel worden deze haren in groei geremd maar houd er rekening mee dat ze nooit definitief weg zullen blijven.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig
Reken op ongeveer 10 tot 12 behandelingen om de ongewenste haargroei te verwijderen. Tijdens een behandeling worden alleen de haarzakjes van de haren in de groeifase vernietigd. Deze kunnen daarna geen haren meer produceren, dit is ongeveer 10% per keer. Vandaar dat er zoveel behandelingen nodig zijn om alle haartje een keer in de juiste haargroeifase te behandelen.

IPL Huidverbetering

Huidverbetering met E-Light!
De bovenste huidlaag kan door verschillende manieren worden geholpen op te vernieuwen. Met IPL zal er door de lichtflits ook het collageen geactiveerd worden en de huid gaat zichzelf sneller herstellen dan dat deze van nature zou doen naar mate we ouder worden. IPL is daarom een zeer geschikte manier om de huid en jonger en frisser uit te laten zien.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig
Na 4 tot 6 behandelingen heb je het maximale resultaat wat haalbaar is voor het huidtype en conditie van de huid. Deze behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met de couperose en of pigment behandelingen om de huid zo egaal mogelijk te krijgen van oneffenheden.

IPL Acne

Deze informatie is momenteel niet online, voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

IPL Pigment

Deze informatie is momenteel niet online, voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

IPL Coupertose

Deze informatie is momenteel niet online, voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Salon BYou by IKXX

Aandacht voor jou

Salon BYou by IKXX is succesvol in de wijde regio door de klantgerichte aanpak en lage prijzen! IPL/VPL technologie is geschikt als je definitief af wilt van je ongewenste  haargroei, couperose, hyperpigmentatie of acné. Deze probleemzones worden snel en effectief aangepakt. Wij bieden de juiste prijs/kwaliteit verhouding, zijn uiterst klantgericht en je wordt behandeld in een persoonlijke omgeving. Wij werken met de nieuwste apparatuur op het gebied van definitief ontharen.

Persoonlijke aanpak

Er is maar één jij

Je kunt altijd een afspraak inplannen om kennis te maken. Er wordt dan een persoonlijke plan opgezet en er worden proefflitsen gezet. Dit is gratis en vrijblijvend.