Wakker worden op je mooist

Met een stralend gezicht opstaan: vraag honderd vrouwen of ze dat willen en de kans is groot dat ze alle honderd volmondig JA zeggen. Mooie wenkbrauwen of een subtiele eyeliner die direct jou je frisse blik geeft. Een oplossing hiervoor is permanente make-up (PMU).

Behandelingen

Speciaal voor jou

PMU Wenkbrauwen

Ingeschaduwde/gepoederde wenkbrauw
Met deze techniek lijkt het of de wenkbrauwen netjes aangezet zijn met een potloodje of poeder. Wees niet bang voor het bekende ‘streep- of clown effect’. Een mooi gezette wenkbrauw corrigeert eventuele onregelmatigheden, geeft een frisse uitstraling en kan bij een oudere huid voor een verrassend liftend effect zorgen.

 

Hairstroke
Hierbij wordt het haar van de wenkbrauw nagebootst. Deze techniek geeft een driedimensionale uitstraling. Ik maak hierbij gebruik van een nieuwe naaldgroepering.

PMU Eyeliner

Boven & onder in de wimperrand
Een eyeliner kan grote of kleine ogen optisch in juiste verhouding brengen. Bovendien biedt het extra gemak voor bril- of lensdragers. Een eyeliner geeft een mooie frisse blik en een volle oogopslag. Hiervoor accentueer ik in de haarlijnen boven en eventueel ook onder het ooglid.

 

Alleen eyeliner boven
Ik breng vrijwel nooit alleen een eyeliner op het onderooglid aan, dit zorgt er namelijk voor dat zonder verdere make-up het oog optisch wat zal gaan hangen.

 

Advanced eyes
Dit is een hogere/ dikkere eyeliner dan de haarlijn. vaak is dan een 3e finishing touch behandeling nodig.

PMU Lippen

Lipcontour
Het komt veel voor dat de natuurlijke lipcontour niet symmetrisch is of wel wat voller of mooier ingekleurd mag zijn. Ik kan de lippen een lichte boost geven door natuurlijk lipcontour iets te corrigeren. Dit in de lip kleur die gelijk is aan de eigen kleur of ik gebruik een gepaste natuurtint. Ik kom nooit boven de zogenaamde cupidoboog, want ook hier geldt dat ik een zo natuurlijk mogelijk resultaat wil leveren!

 

Lipcontour opvullen tot Full lips
Met deze techniek krijgen de lippen een volledige boost, waardoor je nooit meer last zult hebben van uitlopers van lipstick in rimpels rond de mond. Een lipstick is immers niet meer nodig! Er kan natuurlijk altijd een andere kleur lipstick overheen aangebracht worden.

PMU Opfrissen

Voor een zo optimaal mogelijk resultaat raad ik aan binnen 1 tot 2 jaar een opfris behandeling te ondergaan. Het tarief is dan ook aanzienlijk minder dan het standaardtarief. Wanneer er Permanente Make-Up elders is gezet kan er in de meeste gevallen toch ingestapt worden voor het opfristarief! In sommige gevallen volgt er dan na het opfrissen nog een finishing touch behandeling omdat het niet mijn werk is wat er opgefrist moet worden.

 

Ik zal ervoor zorgen dat je na de eerste volledige behandeling van mij bijtijds een herinnering krijgt voor het plannen van een afspraak voor een opfrisbehandeling.

Een goed begin

van de dag

Hoe lang sta jij ‘s ochtends voor de spiegel? Permanente Make-Up is altijd mooi opstaan! Een gemiddelde behandeling duurt slechts anderhalf uur. In deze tijd bespreken we de vorm, bepalen we de kleur, pigmenteer ik de huid en geef ik je uitleg over de behandeling en nazorg. De behandelingen zijn semipermanent, het pigment vervaagt. Het is raadzaam om 1 keer per jaar terug te komen voor de opfris behandeling. De inkt is dan nog wel zichtbaar. Hoe zichtbaar? Dat ligt aan het huidtype en de combinatie met de pigmentkleur.

Stappenplan

Stap 1: Adviesgesprek, kleurbepaling & pigmentatie
Uit eigen ervaring weet ik ‘als ik graag iets wil.. dan graag ook meteen’. Maar uiteraard is het ook mogelijk om eerst een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

Stap 2: Nabehandeling na 6 weken
In de meeste gevallen is een nabehandeling noodzakelijk. Dit is sterk afhankelijk van het huidtype en de gekozen behandeling.

Stap 3: Opfrissen na 1 tot 3 jaar
Wanneer permanente make-up door u weer wordt bijgetekend omdat het te vaag wordt, dan is het tijd voor een opfrisbehandeling. Ook dit is weer afhankelijk van het huidtype.

Veel gestelde vragen

Bij naleving van deze adviezen zal de bovenste huidlaag zich normaal na een week weer hersteld hebben. Uiteraard ben ik er ook voor je na de behandeling om alle vragen en twijfels te beantwoorden!

Neem gerust contact met Monique op (via Whats-app 24/7).
Mocht je ons niet kunnen bereiken en er onverhoopt zich toch een probleem voordoen, ga dan niet zelf dokteren maar schakel een huisarts in.